Centero Oy – työasemien hallinnoinnin erityisosaaja

Kun tarvitset pelkän ruuvimeisselin, ei kannata ostaa koko autokorjaamoa. Centero on täsmäosaaja, kun tarvitset tiukkaa asiantuntemusta MSI-paketointiin, sovellusvirtualisointiin tai työasemaympäristön vakiointiin ja järjestelmänhallintaan.

Järkevästi järjestetty IT-ympäristö lisää tehokkuutta

Centero on työskennellyt erilaisten IT-ympäristöjen kanssa vuodesta 2007. Henkilöstöllämme on yhteensä useiden kymmenien vuosien kokemus työasemaympäristöjen hallinnoinnista. Olemme kehittäneet asiakkaidemme IT-ympäristöjä ja auttaneet säästämään työaikaa niin kymmeniä tuhansia koneita sisältävissä työasemaympäristöissä kuin pienemmissäkin kasvuyrityksissä. Hyödynnä monipuolinen kokemuksemme yrityksenne kehitystyössä.

Ennakoivaa ongelmanratkaisua, selkeämpää hallinnointia

Centeron erityisosaamista on auttaa pitämään IT-ympäristö ennakoitavana. Tämä tarkoittaa, että sovellukset ja asennukset toimivat halutulla tavalla ja ongelmia ratkotaan proaktiivisesti, jotta käyttäjät voivat keskittyä työhönsä. Ennakoitavuus ja hallittavuus antaa myös IT-ympäristön kehittäjille lisää aikaa nimenomaan kehitystyöhön ongelmanratkaisun sijaan.

Joustava, palveleva ja rento

Emme ole iso IT-talo. Emmekä halua olla – ainakaan toimintatavoiltamme. Haluamme, että yhteistyö Centeron kanssa on asiakkaalle helppoa ja miellyttävää. Ainakin itse teemme töitä mieluummin mukavien tyyppien kanssa.