Teemu Savolainen tuo uutta tehoa Centeron myyntiin

Centeron myyntiin saatiin uutta tehoa 4.8.2014 alkaen, kun Teemu Savolainen aloitti työt palveluiden myynnin parissa. Hänen tehtäviinsä kuuluu perusmyyntityön ohella myös mm. uusasiakashankintaa ja liidien avaamista eli potentiaalisten asiakkaiden tavoittamista.Teemu_small

Vankka kokemus palvelumyynnistä

Alun perin Kuopiosta kotoisin olevalla Teemu Savolaisella on yli 10 vuoden kokemus myyntityöstä ja erityisesti palvelumyynnistä, jota hän Centerollakin tulee tekemään.

– Olen tehnyt yritysmyyntiä IT-puolen hommissa yhteensä noin kahdeksan vuotta. Sitä ennen toimin IT- ja mobiilimyynnin tehtävissä myös kuluttajakaupan puolella, Savolainen kertoo.

Rakennusalalta myynnin ammattilaiseksi

Teemu Savolainen opiskeli aikoinaan rakennusalalle, mutta huomasi pian mielenkiintonsa olevan enemmän myyntityön puolella, Myyntityön imu vei hänet mennessään jo 2000-luvun alussa.

– Myyntialassa houkutteli mahdollisuus kommunikoida ihmisten kanssa ja se, että näkee niin selkeästi työnsä tulokset sekä onnistumiset työssä, Savolainen perustelee.

Jo ennen Centerolle siirtymistään Savolainen suhtautui erittäin luottavaisin mielin tulevaan työhönsä.

– Olin heti vakuuttunut Centeron tarjoamasta osaamisesta, ja uskon vahvasti heidän liiketoimintaansa. IT-ympäristöjen hallinnointipalvelut ovat tulevaisuuden juttu, ja monien yritysten IT-ympäristöt ovat menossa juuri tuohon suuntaan. Siksi uskon, että Centeron palveluita on myös palkitsevaa myydä, hän sanoo.

Tervetuloa asioimaan Teemu Savolaisen kanssa!

 

Laske säästösi

Automatisoi sovelluspäivitykset ja lopeta pikkusoftien kanssa painiminen. Centero Software Manager säästää aikaa, rahaa ja hermojasi.

« Edellinen artikkeli: Tuukka Tiainen aloitti Centerolla projektinhallinta- ja asiantuntijatehtävissä
» Seuraava artikkeli: Centero on mukana Saimaa Summit ICT -tapahtumassa