Office-työkalut ilmaiseksi nyt myös iOS- ja Android-laitteille

Microsoft on tänään kertonut tuovansa Office-työkalut ilmaiseksi myös iPhonelle, iPadille ja Android-tableteille. Office-dokumenttien käsittely mobiililaitteilla on siten jatkossa mahdollista entistä suuremmalle käyttäjäkunnalle.

Sähköpostia on puhelimilla käytetty jo vuosikaudet, dokumenttien lukeminen on ollut arkipäivää jo pitkään ja niiden käsittely erilaisilla mobiililaitteilla yleistyy kovaa vauhtia. Sovellustoimittajat tuovat myös enenevissä määrin ratkaisujaan kosketusnäytöille optimoituna. Sovelluksia voidaan erilaisin virtualisointiratkaisuiden avulla muutenkin julkaista käytettäväksi mobiililaitteilla.

Kun organisaatioiden dataa käsitellään yhä enemmän erilaisilla laitteilla, on tärkeää huolehtia myös kaikkien päätelaitteiden tietoturvasta. Centerolta löytyy Microsoft Intune -pohjainen erilaisten päätelaitteiden keskitettyyn hallintaan sekä myös sovellusten julkaisemiseen erilaisille päätelaitteille kuten älypuhelimille ja tableteille. Ota yhteyttä, niin käydään teidän tilanteenne ja mahdollisuudet yhdessä läpi!

Täältä voit lukea lisää Microsoftin viimeisestä Office-julkaisusta iOS- ja Android-alustoille.

Office Everywhere

Laske säästösi

Automatisoi sovelluspäivitykset ja lopeta pikkusoftien kanssa painiminen. Centero Software Manager säästää aikaa, rahaa ja hermojasi.

« Edellinen artikkeli: Macit saavat uuden version Outlookista
» Seuraava artikkeli: Lync + Skype = Skype for Business