Adobe Flash Playerissa kriittisiä haavoittuvuuksia

Kuten vastikään jakamassamme viestintäviraston uutisessa kerrottiin, Adobe Flash Playeriin on julkaistu vakavia haavoittuvuuksia korjaavia kriittisiä tietoturvapäivityksiä.

Kerroimme 16.2. julkaisemassamme blogitekstissä, että Microsoft on lykännyt helmikuun päivitykset maaliskuulle.

Koska Windows 10:n Internet Explorer ja Edge-selaimissa on sisäänrakennettu Adobe Flash -liitännäinen, Flash päivittyy niissä vasta maaliskuussa. Toki on mahdollista, että Microsoft julkaisee korjaavan päivityksen tätä aiemminkin.

Tällä hetkellä kuitenkin on turvallisinta käyttää joko ajan tasalla olevaa Firefox- tai Chrome-selainta. Huomaa, että Firefox-käyttäjien pitää päivittää myös Adobe Flash Player Plugin, jota Firefox käyttää Flash-sivujen suorittamisessa. Centero Software Manager -palvelua käyttävillä asiakkaillamme kyseiset ohjelmistot ovat jo päivittyneet tai ovat päivittymässä.

Centero Software Manager on työkalu, joka automatisoi laajalti käytettyjen ja usein päivittyvien sovellusten päivitysprosessin täydellisesti.

Laske säästösi

Automatisoi sovelluspäivitykset ja lopeta pikkusoftien kanssa painiminen. Centero Software Manager säästää aikaa, rahaa ja hermojasi.

« Edellinen artikkeli: Microsoft on lykännyt helmikuun päivityksiä
» Seuraava artikkeli: Havaintoja Kyberturvallisuuskeskuksen tietoturvaraportista 2016