Centero Carillon on ominaisuuksiltaan ylivoimaisempi kuin Microsoft LAPS

Nykyaikaiset haittaohjelmat leviävät kulovalkean tavoin hyödyntämällä käyttäjäoikeuksien huolimattomasta suunnittelusta tai käytöstä johtuvia tietoturva-aukkoja. Organisaatioiden IT-ympäristöt, joissa käyttäjien koneilla on turhia järjestelmänvalvojatunnuksia, ovat vapaa temmellyskenttä mm. ransomware-kiristyshaittaohjelmille.

Tietoturvallisissa organisaatioissa on poikkeuksetta hyvin suoraviivainen tapa hallita ja jakaa väliaikaisia pääkäyttäjäoikeuksia. Käyttäjäoikeuksien hallintaan on olemassa useita erilaisia ratkaisuja.


Webinaarisarjan osa 1: Tolkkua käyttäjäoikeuksiin!

Paikallisten oikeuksien hallinta on monissa organisaatioissa retuperällä. Turhan monille työasemille unohtuneet pysyvät korotetut käyttäjäoikeudet sekä väliaikaisten ylläpito-oikeuksien jakelu ovat yleinen kompastuskivi IT-ympäristöissä. Jos admin-oikeudet ovat levällään kuin Jokisen eväät, tietoturvan toteutuminen on kaukainen haave.


Webinaarisarjan osa 2: Salaamattomat päätelaitteet – avoin ovi tunkeutujille

Centeron tietoturvakartoituksissa paljastui, että liikkuvien työasemien osalta, 73 % kartoitetuista organisaatioista ei ollut käytössä minkään tasoista päätelaitteiden tallennustilan salausta! Tämä on kestämätön tilanne tietoturvan kannalta!

Webinaarissa käymme läpi esimerkkejä kiintolevyjen ja massamuistien tehokkaaseen salaukseen, joiden avulla pidämme yrityksen datan osalta puolustukset ylhäällä ja hallitsemme tietovuotoriskit.


Webinaarisarjan osa 3: Suojaamattomat mobiililaitteet – nykyajan tietoturvauhka

Monen ammattilaisen taskussa kulkevat työsähköpostien ja liitetiedostojen ohessa yrityksen CRM-järjestelmät ja muut tietosuojan alaiset informaatiosisällöt. Salaamaton mobiililaite on varmasti helpoin saatavilla oleva väline tietomurtoon ja yrityksen maineen tahraamiseen.

Osallistu maksuttomaan webinaariimme ja tiedät kuinka mobiililaitteiden tietoturva hoidetaan kerralla kuntoon.