Adobe Flash Playeriin kriittinen korjaus

Adobe on julkaissut Flash Playeriin kriittisen korjauspäivityksen, joka kannattaa asentaa käyttöön mahdollisimman pian. Centero Software Manageria käyttäville organisaatioille päivitysprosessi on käynnistynyt jo automaattisesti, mikäli Flash Player on valittu palveluun mukaan. Lisätietoja aiheesta mm. Viestintäviraston haavoittuvuustiedotteesta.


Firefox uudistuu rajusti – Miten voin valmistautua?

Mediassa on näkyvästi uutisoitu huomattavasta muutoksesta Mozilla Firefoxiin. Uudesta versiosta voit lukea vaikka täältä. Centero Software Manager -asiakkaat saavat tämän uuden version samaan tapaan kuin muutkin Firefox-versiot. Tällä kertaa pitää kuitenkin huomioida, että vanhan tyyppiset Firefox-laajennukset lakkaavat toimimasta. Voit jo nyt tarkistaa onko sinulla käytössä vanhoja laajennuksia. Kirjoita Firefoxin osoitekenttään Lue lisää »


Adobe Flash Playerissa kriittisiä haavoittuvuuksia

Kuten vastikään jakamassamme viestintäviraston uutisessa kerrottiin, Adobe Flash Playeriin on julkaistu vakavia haavoittuvuuksia korjaavia kriittisiä tietoturvapäivityksiä. Kerroimme 16.2. julkaisemassamme blogitekstissä, että Microsoft on lykännyt helmikuun päivitykset maaliskuulle. Koska Windows 10:n Internet Explorer ja Edge-selaimissa on sisäänrakennettu Adobe Flash -liitännäinen, Flash päivittyy niissä vasta maaliskuussa. Toki on mahdollista, että Microsoft julkaisee Lue lisää »Certificate General Shon : De tails sion Certficabon Path Serial number Signature algorithm Signature hash algorithm Issuer avalid from avalid to 733f8d 44 fo 96 . shalRSA Centero CA, centero, Bcal lauantai 22. maaliskuuta 2014 . keskviikko 22. maaliskuuta 20.. GM-al

Päivitä SHA-1-sertifikaatit SHA-2-muotoon pikaisesti

Muistakaahan viimeistään nyt päivittää omat sisäiset sertifikaatit SHA-2-muotoiseen allekirjoitukseen, jos tämä on vielä tekemättä. Jo nyt osa selaimista antaa käyttäjälle varoitukset, jos sertifikaatti on allekirjoitettu käyttäen vanhaa SHA-1 algoritmia. Microsoftin selaimet näyttävät huhtikuun alusta alkaen varoituksen käyttäjälle, mikäli SHA-1 allekirjoitettuja sertifikaatteja käytetään. Tämä muutos koskee kaikkia sertifikaatteja, mutta julkiset sertifikaatit Lue lisää »