Centero TAHTIPUIKKO

”Kiitos tiedosta, yritän löytää käyttöoikeuksia hallinnoivan henkilön ja pyydän ottamaan yhteyttä. Niin, kyllä tiedän, tähän pitäisi keksiä jokin nopeampi ja selkeämpi tapa.” Se tapa on Centero Tahtipuikko!

Paranna tietoturvaa vaivattomasti

Käyttöoikeuksien hallinnointi lukitussa IT-ympäristössä aiheuttaa väliin turhaa tykytystä ohimolla. Tämän vuoksi Centero tuo avuksenne Tahtipuikko-tuoteperheen. Usein käytettyjen prosessien ja rutiineiden automatisoinnin avulla viet tietoturvan uudelle tasolle ja säästät sivussa tehokasta työaikaa.

Centero Carillon – Väliaikaiset oikeudet vaikka ilman verkkoyhteyttä

centero-carillon Centero Carillon mahdollistaa IT-ympäristön sujuvan käytön myös liikkuville työntekijöille. Tarvittaessa voit antaa Carillonin avulla oikeudet tietyn toimenpiteen suorittamiseen. Tämä tarkoittaa, että jokin toimenpide voidaan suorittaa järjestelmänvalvojan oikeuksin IT-tuesta saatavan aktivointiavaimen avulla. Näin työntekijöiden arkea voidaan helpottaa niin reissussa kuin IT-tuessa.

>> Tutustu palvelukuvaukseen

 

Centero Pandeiro – Kätevä tapa hallita Active Directory -ryhmiä

centero-pandeiro-small Verkkolevyjen ja muisten käyttöoikeuksien hallinnointi AD:n avulla ei aina ole silkkaa ruusuilla tanssimista. Centero Pandeiro tekee AD-ryhmien hallinnasta helpompaa automatisoimalla oikeuspyyntöprosessin. Kun käyttäjä tarvitsee oikeudet tiettyyn tietoon, Pandeiro lähettää hyväksyntäpyynnön tiedon omistajalle automaattisesti, ja hän hyväksyy pyynnön yhdellä klikkauksella. Pandeiro huolehtii kaikesta muusta – yksinkertaista ja tehokasta.

>> Tutustu palvelukuvaukseen