Centero KAPELLIMESTARI

Centero Kapellimestari

Kapellimestari kokoaa yrityksesi työasemaympäristön sovellukset, perkaa ne läpi ja jakelee ne halutulla tavalla. Samalla tavalla kuin kapellimestari saa orkesterin soittamaan yhteisessä tahdissa, samaa sävelmää ja hallitusti!

Lue tarkemmin palvelustamme alta.

 

Helpoin tapa hallita työasemaympäristön sovellukset

Centero Kapellimestari auttaa hallitsemaan sovellusten koko elinkaaren käyttöönotosta aina poistamiseen saakka – keskitetysti, ennakoidusti ja turvallisesti. Kun työasemaympäristön sovellukset on tuotteistettu, ristiriitatilanteet ja niiden aiheuttamat ongelmat vähenevät.

Sovellusten tuotteistaminen tarkoittaa asennusmekanismien ja -tapojen muokkaamista niin, että sovellusten hallinta voidaan hoitaa keskitetysti. Tuotteistaminen auttaa hallinnoimaan sovelluksia tehokkaasti läpi elinkaaren. Tuotteistamiseen on olemassa useita tapoja, joista yleisimpiä ovat MSI-paketointi ja sovellusvirtualisointi. Tuotteistamisen avulla Kapellimestari pitää työasemaympäristön vakioituna.

 

Ovatko työasemat vinksin vonksin?

Jos työasemaympäristön kokonaiskuva on hukassa, kannattaa aloittaa kartoituksella. Kartoituksessa selvitetään, mitä sovelluksia ja versioita käyttäjillä on koneillaan ja miten niitä kannattaa hallita; mitkä sovellukset tuotteistetaan massajakeluun, mitkä asennetaan erikseen, mitä versioita mistäkin sovelluksesta kannattaa käyttää ja miten vanhojakin versioita voidaan tarvittaessa käyttää uusien rinnalla.

>> Tutustu Centero Kapellimestari Kartoituspalveluun

 

Projektinhallinta ja koordinointi

Kun työasemia on satoja tai jopa tuhansia, alkaa selvitystyön vetäminen käydä työstä. Centero tarjoaa avuksenne projektipäällikön, jolla on valmiit työkalut selvitystyöhön. Projektipäällikön tehtävä on varmistaa, että sovellusten tuotteistamista varten tarvittavat tiedot saadaan kerättyä vaivattomasti.

>> Tutustu Kapellimestari Koordinointipalveluun

 

Tuotteistamme sovellukset vaivattomaan pakettiin

Tarvittavien sovellusten asennukset tuotteistamme paketeiksi, jotka säästävät aikaa asennusrutiineista. Olipa kyseessä MSI-paketoitu tai virtualisoitu sovellus, olennaista on, ettei käyttäjien aikaa huku turhanpäiväiseen Next-naksutteluun. Lisäksi ylläpito tehostuu ja koko työasemaympäristö toimii luotettavammin. Räätälöimme asetukset valmiiksi ja karsimme asennuksista turhat kilkkeet pois. Hoidamme halutessanne myös sovellusten jakelun työasemille.

>> Tutustu Kapellimestari Tuotteistuspalveluun

 

Sovellustuotteistukset tarpeen mukaan

Centero on erikoistunut työasemaympäristön hallinnointiin. Voimme ottaa hanskaan koko työasemaympäristönne sovellusten hallinnan tai tarjota työkaluja ja ohjelmistopaketteja omalle IT-osastollenne.

Tarjoamme erilaisia sovelluspaketointipalveluita yksittäisistä tuotteistusprojekteista jatkuviin sopimuksiin. Mikäli tarvitsette tuotteistettuja sovelluksia silloin tällöin, on hankinta tavallisesti järkevintä toteuttaa kertaprojektina.

Mikäli yrityksenne tilaa tuotteistettuja sovelluksia useita kertoja vuodessa, kannattaa kysyä lisää kuukausilaskutteisesta hinnoittelumallistamme, jonka ansiosta voitte hyödyntää volyymialennuksemme ja budjetoida hankinnat helpommin.

Yksittäiset projektit

Centero tuotteistaa yksittäiset sovellukset esimerkiksi migraatioprojekteissa tai uusissa käyttöönotoissa. Huomioimme heti alussa koko sovelluksen tulevan elinkaaren, minkä vuoksi Centeron paketoimien sovellusten hallinta on helppoa läpi koko sovelluksen elinkaaren.

Sovellusten hallintapalvelu

Centero voi tarjota valittujen sovellusten hallinnan läpi koko sovelluksen elinkaaren. Tällöin Centero tuotteistaa sovelluksen uuden ohjelmaversion sovitussa ajassa julkaisun jälkeen ja hoitaa jakelun käyttäjille keskitetysti. Näin bisneskriittisten sovellusten päivitykset tulee hoidettua ajallaan ja varmistettua, että tietoturva pysyy korkealla tasolla.

Vakiosovellusten hallintapalvelu

Tiesitkö, että suurin osa tietoturvauhista hyödyntää kolmansien osapuolten pikkusovelluksia? Me tiedämme. Ja juuri siksi vakiosovellusten hallintapalvelumme pitää nämä pikkusovellukset ajan tasalla ja hallinnassa. Centeron avulla esimerkiksi Java, Flash, PDF-readerit jne pysyvät turvallisina vaivattomasti.

>> Tutustu vakiosovellusten hallintapalveluun