Adobe Flash Playerissa kriittisiä haavoittuvuuksia

Kuten vastikään jakamassamme viestintäviraston uutisessa kerrottiin, Adobe Flash Playeriin on julkaistu vakavia haavoittuvuuksia korjaavia kriittisiä tietoturvapäivityksiä. Kerroimme 16.2. julkaisemassamme blogitekstissä, että Microsoft on lykännyt helmikuun päivitykset maaliskuulle. Koska Windows 10:n Internet Explorer ja Edge-selaimissa on sisäänrakennettu Adobe Flash -liitännäinen, Flash päivittyy niissä vasta maaliskuussa. Toki on mahdollista, että Microsoft julkaisee Lue lisää »Certificate General Shon : De tails sion Certficabon Path Serial number Signature algorithm Signature hash algorithm Issuer avalid from avalid to 733f8d 44 fo 96 . shalRSA Centero CA, centero, Bcal lauantai 22. maaliskuuta 2014 . keskviikko 22. maaliskuuta 20.. GM-al

Päivitä SHA-1-sertifikaatit SHA-2-muotoon pikaisesti

Muistakaahan viimeistään nyt päivittää omat sisäiset sertifikaatit SHA-2-muotoiseen allekirjoitukseen, jos tämä on vielä tekemättä. Jo nyt osa selaimista antaa käyttäjälle varoitukset, jos sertifikaatti on allekirjoitettu käyttäen vanhaa SHA-1 algoritmia. Microsoftin selaimet näyttävät huhtikuun alusta alkaen varoituksen käyttäjälle, mikäli SHA-1 allekirjoitettuja sertifikaatteja käytetään. Tämä muutos koskee kaikkia sertifikaatteja, mutta julkiset sertifikaatit Lue lisää »


EU:n uuden tietosuoja-asetuksen vaikutukset yrityksiin -webinaarin tallenne katsottavissa

Keskiviikkoinen webinaarimme oli menestys. Osallistujia oli yli 270. Tuntuu siltä, että osallistujat myös saivat webinaarista paljon irti. Ainakin paljon hyviä kysymyksiä tuli. Ja myös vastauksia. Vaikka olisit missannut livesession, ei hätää, sillä webiinaarin tallenne on jo katsottavissa täältä. Huomaathan, että itse webinaariohjelma alkaa n. 14 minuutin 10 sekunnin kohdalta. Myöhemmin Lue lisää »


Microsot App-V logo

App-V:ssa haavoittuvuus – Päivitä heti!

Microsoft on julkaissut hotfix-päivityksen usealle App-V-versiolle. Päivitys korjaa tietoturva-aukon App-V Client -ohjelmasta. Aukko mahdollistaa hyökkääjän suorittaa kohdeympäristössä omaa koodiaan. App-V-versiot joita korjaus koskee: App-V 5.1 App-V 5.0 Service Pack 3 (SP3) App-V 4.6 SP3 App-V 4.5 SP2 Lisätietoa: https://support.microsoft.com/en-us/kb/3172672 Centero luonnollisesti pystyy auttamaan päivityksen paketoinnissa ja jakelussa.